Concurs de admitere la Centrul de Performanță în Matematică „Vasile Dumitrache”

Întâlnire programată sâmbătă, 30 noiembrie 2013, ora 10:00 la Școala Gimnazială George Tutoveanu

Fundația Vasile Dumitrache, în colaborare cu Școala Gimnazială George Tutoveanu, invită elevii pasionați de matematică din clasa a V-a de la școlile din Bârlad să participe la concursul de selecție pentru admiterea la Centrul de Performanță în Matematică Vasile Dumitrache.

Acest centru oferă elevilor cu dotare și cu interes în studiul matematicii posibilitatea dezvoltării aptitudinilor și a cunoștințelor acumulate în programul de școală prin ore de studiu și practică suplimentare. Săptămânal, prof. Dumitru Mihalache, prof. Marian Tetiva și prof. Marcel Rotaru, cadre didactice cu mare experiență și cu reușite remarcabile în pregătirea elevilor olimpici bârlădeni, vor conduce ore de matematică, atât teoretice, cât și aplicative, pe un palier de perfomanță superior programei școlare.

Conceput ca un proiect coerent, desfășurat pe parcursul a patru ani, urmărind evoluția grupului de elevi selecționați pe durata întregului gimnaziu, Centrul de Performanță în Matematică Vasile Dumitrache va asigura condiții superioare de pregătire și un mediu stimulativ pentru toți participanții.

Pentru a obține informații suplimentare vă invităm să sunați la numărul de telefon o744 637166.

Lasă un comentariu3 + eight =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.